Nosaki sava īpašuma vērtību Nosaki sava īpašuma vērtību
Learn more

Mūsu aģenti noteikts tava īpašuma vērtību 1 darba dienas laikā BEZ MAKSAS, balstoties uz pieredzi, zināšanām, vērtēšanas metodēm un statistiku. Tas prasīs tikai piecas minūtes tava laika. Pareizā īpašuma tirgus cenas izvēle ir ļoti svarīgs elements veiksmīgai nekustamā īpašuma realizācijai, un tas izšķir, vai īpašums tiks pārdots ātri un par maksimālo vērtību. Nosakot tirgus cenu, vidējais realizācijas ātrums ir trīs mēneši.

Uzzināt vairāk
Tēriņi par energoresursiem samazinās divkārt
Clock2023-03-06 https://lastatic.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com

Tēriņi par energoresursiem samazinās divkārt

Kad pagājušajā gadā ne tikai Latviju, bet visu Eiropu skāra enerģētiskā krīze, elektrības, brikešu, malkas, granulu, gāzes u. c. kurināmo cenām pieaugot vairākas reizes, arvien vairāk cilvēku atgādināja ne tikai par nepieciešamību Latvijā strauji audzēt pašu ražotas enerģijas apjomu, bet arī par kādu nenovērtētu veidu, kā samazināt elektrības un siltuma rēķinus, – energoefektivitātes uzlabošanu privātmājām un daudzdzīvokļu ēkām. Ideju īpaši pievilcīgu padara tas, ka energoefektivitātes uzlabošanai pieejams “Altum” atbalsts no ES Atveseļošanas fonda resursiem. Tas iedzīvotājiem pieejams jau septiņus gadus.

Avots: https://www.la.lvPievienoja: Pilat
Stājas spēkā vairāki tiesību akti energoneatkarības veicināšanai
Clock2022-10-12 https://lvportals.lv

Stājas spēkā vairāki tiesību akti energoneatkarības veicināšanai

Trešdien, 5. oktobrī, stājas spēkā divi jauni likumi un vieni likuma grozījumi, kas pieņemti ar mērķi sekmēt atjaunīgās enerģijas ražošanu un veicināt ātrāku Latvijas tautsaimniecības ceļu uz enerģētisko drošību un neatkarību.

Avots: https://lvportals.lvPievienoja: Pilat
Ielēkt daudzdzīvokļu māju siltināšanas vilcienā – jautājums ir nevis VAI, bet KĀ?
Clock2022-10-06 https://lvportals.lv

Ielēkt daudzdzīvokļu māju siltināšanas vilcienā – jautājums ir nevis VAI, bet KĀ?

Kā samazināt siltuma patēriņu, lai maksātu mazāk. Vai pašreizējo enerģijas cenu apstākļos būtu precīzāk teikt –, kā nemaksāt arvien vairāk un vairāk. Šodien gandrīz neviens vairs nav jāpārliecina, ka tie daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji, kuri iepriekšējos gados gribēja un spēja organizēt savas mājas renovāciju un siltināšanu, tagad ir labākā situācijā nekā tie, kuri to neizdarīja. Jo augstāks enerģijas tarifs, jo lielāks finansiālais ieguvums un mierīgāks prāts.

Avots: https://lvportals.lvPievienoja: Pilat
Liepājas nams saņem trešo vietu par energoefektivitāti
Clock2022-09-27 https://cdn.liepajniekiem.lv

Liepājas nams saņem trešo vietu par energoefektivitāti

Konkursā ”Energoefektīvākā ēka Latvijā 2022” 3. vieta nominācijā ”Energoefektīvākā atjaunotā daudzdzīvokļu ēka” piešķirta deviņstāvu namam Klaipēdas ielā 124 Liepājā. 1980. gadā celtā ēka atjaunota 2019. gadā.

Avots: https://www.google.comPievienoja: Pilat
+371 27888678