Nosaki sava īpašuma vērtību Nosaki sava īpašuma vērtību
Learn more

Mūsu aģenti noteikts tava īpašuma vērtību 1 darba dienas laikā BEZ MAKSAS, balstoties uz pieredzi, zināšanām, vērtēšanas metodēm un statistiku. Tas prasīs tikai piecas minūtes tava laika. Pareizā īpašuma tirgus cenas izvēle ir ļoti svarīgs elements veiksmīgai nekustamā īpašuma realizācijai, un tas izšķir, vai īpašums tiks pārdots ātri un par maksimālo vērtību. Nosakot tirgus cenu, vidējais realizācijas ātrums ir trīs mēneši.

Uzzināt vairāk
Nosauc 'Gada būves 2021', kuru vidū arī Hoijeres viesu nams
Clock2022-08-25 https://irliepaja.lv

Nosauc 'Gada būves 2021', kuru vidū arī Hoijeres viesu nams



Skates "Gada labākā būve Latvijā 2021" laureātus astoņās nominācijās trešdien, 24.augustā, Mežaparka estrādes Kokaru zālē sveica žūrijas eksperti un ekonomikas ministre Ilze Indriksone. Titulu "Gada labākā būve 2021" un balvu par 1.vietu nominācijā "Restaurācija" saņēma Hoijeres kundzes viesu nama pārbūves par muzeju komanda. Atzinību saņēma arī pasūtītājs – pašvaldība, kuras vārdā paldies restaurētāju komandai teica Liepājas mērs Gunārs Ansiņš. Balvas pasniedzējs Rīgas Tehniskās universitātes Arhitektūras fakultātes dekāns Uģis Bratuškins nomināciju "Restaurācija" raksturoja kā "visneaprēķināmāko", norādot, ka tas prasa precīzu komandas darbu, kas šajā gadījumā rezultējies ar "izcilu rezultātu".

 

Nominācijā "Publiskā jaunbūve. Ražošanas ēkas jaunbūve" atzinību un 2.vietu žūrija piešķīra SIA "Dzelzsbetons MB" ražotnes Cukura ielā 34 būvnieku komandai. 

 

Finālā "Dzelzsbetons MB" sīvā cīņā sacentās vēl ar pieciem objektiem Rīgā, Mārupē, Getliņos un Bauskā, zaudējot noliktavu kompleksam "Loģistikas parks A6" Rīgā. Savukkārt Hoijeres namam nācās konkurēt ar četriem objektiem Rīgā, Rēzeknē, Smiltenē un Lielvircavā, atstājot tos visus aiz sevis.

Vairāk nekā 60 pērn ekspluatācijā nodoto būvju, ko vērtēja žūrija, skaitā no Liepājas šoreiz bija nominēti tikai šie divi objekti.  

Jau vēstīts, ka Hoijeres viesu nams un "Dzelzsbetons MB" ražotne plūca laurus arī konkursā "Latvijas Būvniecības gada balva 2021" kategorijās "Ražošana" (2.vieta) un "Restaurācija" (1.vieta). Šim konkursam no Liepājas bija izvirzīti vēl divi objekti: Roņu ielas pārbūve un koncertdārza "Pūt, vējiņi!" pārbūve, kas pie lauriem netika. 

 

Līdz ar 200 nozares dalībniekiem klātienē skates "Gada labākā būve Latvijā 2021" izcilāko objektu komandu sumināšanu varēja vērot arī interneta tiešraidē. Labāko objektu radītāji saņēma balvas – simboliskās arkas, plāksnes ar titula apliecinājumu, gadagrāmatu ar visu pieteikto būvju attēliem un informāciju, kā arī bērnu zīmējumu konkursa "Mana novada dārgakmens – jaunā būve" uzvarētāju darbiem. Latvijas Būvkonstrukciju projektētāju asociācija nosauca "Gada būvkonstruktoru 2021", atbalstītāji un partneri pasniedza simpātiju balvas. Zīmējumu konkursa laureātus skates rīkotāji sveiks piektdien, 26.augustā, līdz ar balvu pasniegšanu aicinot uz Nacionālā mākslas muzeja apskati, informēja skates koordinatore Baiba Mierkalne.

Latvijas Būvnieku asociācijas valdes priekšsēdētājs un skates žūrijas vadītājs Normunds Grinbergs pauž: "Skate ir būvniecības profesionāļu darba rezultātu profesionāls vērtējums. Rīkotāju komanda pateicas visiem dalībniekiem un aicina uz tikšanos nākamajā – skates 25. jubilejas ciklā."


Andis Londenbergs, skates galvenā partnera "Ceresit" pārstāvis: "Pasūtītāji, arhitekti, projektētāji un būvnieki arvien lielāku uzmanību pievērš objektu un celtniecības procesa energoefektivitātei un ietekmei uz vidi. Tā ir atbildīga rīcība nākotnes vides veidošanā." 

Latvijas Būvnieku asociācijas un Latvijas Būvinženieru savienības sadarbībā ar 21 profesionālo biedrību un nozares institūciju rīkotā skate "Gada labākā būve Latvijā" šogad notika 24.reizi. Žūrija vērtēja vairāk nekā 60 pērn ekspluatācijā nodotās būves, infrastruktūras un ainavu objektus.

Šogad skates galvenais partneris bija zīmols "Ceresit" ar kompāniju "Henkel Balti OU". Skates norisi atbalstīja "Saint-Gobain", "MiTek Baltic" "EJOT", "Baumit", "Geberit", "Collomix", "Alejas projekti", "Landscape Construction", "S.B.C.", "PERI" un "Tikkurila".

 

Skates rīkotāju partneri ir 15 būvniecības nozares nevalstiskās organizācijas, Būvniecības valsts kontroles birojs, VAS Valsts nekustamie īpašumi, Latvijas Pašvaldību savienība, Rīgas Tehniskā universitāte, Latvijas Lauksaimniecības universitāte, RISEBA FAD un nozares žurnāls "Būvinženieris". 

 



Avots: https://irliepaja.lv
Pievienoja: Pilat
+371 27888678